catering

authentieke

barbecue

authentieke


eerlijk

De ingrediënten welke wij voor onze recepten gebruiken zijn zo streekgebonden en biologisch mogelijk, en altijd vers en zorgvuldig geselecteerd. Ons vlees draagt het Fryslân Culinair label: Gegarandeerd vertrouwde eerlijke “Fryske” kwaliteit!

Wij streven naar perfectie en hebben door de jaren heen fantastische kruidenmelanges, marinades en sauzen ontwikkeld, die we selectief per gerecht toepassen om de kwaliteit en smaak te bewaken. 


 

friet

oldskool

echt

Wij koken op authentieke wijze op open vuur en gebruiken uitsluitend 100% hout en houtskool in onze bbq's. De disposables die we gebruiken zijn van suikerriet, karton en hout en daardoor milieuneutraal. 

Onder het mom van authentiek, zijn wij fan van grote, nog niet versneden stukken vlees en vis. En wij selecteren daarbij dát hout dat zorgt voor die enige echte smaak van vuur en rook.

pizza

wood fired


dieetvoorkeuren

Wij hebben smaakvolle alternatieve gerechten voor gasten met een vegetarische/veganistische of andere dieetvoorkeur. 

zalm

warm gerookte

wat kunnen wij
extra bieden

 wij kunnen nog een stapje verder gaan om uw feest compleet te maken. Deze extra's stemmen we graag zorgvuldig af op uw smaak en uw wens.

 

Bij extra's kunt u denken aan; welkomsthapjes, snacks, tapas, desserts maar ook drankjes behoren tot de mogelijkheden om het feest nog eens extra te onderstrepen.

 

Foodvans denkt graag met u mee. Andere extra's zijn het regelen van muziek of artiesten, tenten, statafels of heaters. Heeft u nog iets anders nodig? Laat het ons dan weten en we maken er werk van!