bereiding en opwarm tips

IMG_8347.jpeg
IMG_8194.jpeg

de how to:

  • warm gerookte zalm
    in vacuumverpakking in pan met heet water 10-15 minuten (niet koken)
    voorverwarmde Hete luchtoven > 180 ºc > 10 minuten 
    voorverwarmde airfryer > 160 ºc > 5 minuten

     

  • zalm culinair | India | italie
    voorverwarmde Hete luchtoven > 180 ºc > 15-18 minuten  

    voorverwarmde airfryer > 160 ºc > 10-12 minuten 
     

  • pulled pork
    in koekenpan opwarmen met een beetje appelsap of water
     

  • spare ribs
    in vacuumverpakking in pan met heet water 20 minuten (niet koken)
    of nog lekkerder > voorverwarmde Hete luchtoven > 130 ºc > 25-30 minuten
     

  • moinkballs
    in vacuumverpakking in pan met heet water 15-20 minuten (niet koken)
    of nog lekkerder > 
    voorverwarmde Hete luchtoven > 130 ºc > 20-25 minuten
     

  • burnt ends
    in vacuumverpakking in pan met heet water 15-20 minuten (niet koken)of nog lekkerder > voorverwarmde Hete luchtoven > 130 ºc > 20-25 minuten