broodje pulled salmon

Benodigdheden voor 2 personen

  • 250 gram warm gerookte zalm

 

  • 2 italiaanse bollen
     

  • rucola
     

  • Voor de frisse dressing

  • 2 eetlepels creme fraiche

  • 1 eetlepel mayonaise

  • 1 eetlepel heel fijn gehakte augurk

  • 1 theelepel sap van de augurk

 

  • voor de honing mosterd dille saus

  • 2 eetlepels grove mosterd

  • 1.5 eetlepels mayonaise

  • 4 eetlepels honing

  • 1 eetlepel verse dille

de how to:

  1. meng ​​de ingredienten van zowel de dressing, als die van de saus en zet deze klaar.
     

  2. scheur de zalm of trek deze met 2 vorken in stukjes en gooi de huid eventueel weg.
     

  3. snijd de italiaanse bol doormidden en besmeer deze met de frisse dressing en leg daarop een handje rucola
     

  4. verdeel de zalm over de rucola en besprenkel deze royaal met de honing mosterd dille saus

foodvans.nl