koud voorgerecht zalm

Benodigdheden voor 2 personen

  • 200 gram warm gerookte zalm

  •  

  • klein stuk van een venkel

  • 1/3 van een komkommer (evt inmaken met 5 eetl azijn en 1 eetl kristalsuiker) 

  • mierikswortelmayonaise

  •  

  • kruidencroutons

  • waterkers

de how to:

  1. Verdeel één dikke eetlepel mierikswortelmayonaise op het bord. Snijd de venkel en de komkommer 

  2. flinterdun met een kaasschaaf en rol de komkommer op. Verdeel een paar plakjes venkel rondom de mayonaise. 

  3. Snijd de moot warm gerookte Zalm met een scherp mes in de lengte en vervolgens haaks doormidden. Leg de 

  4. zalm kruislings over elkaar en leg de komkommer zoals op de afbeelding rondom de zalm.

  5. Maak het voorgerecht af door deze te garneren met de kruiden croutons en waterkers.