bbq smoker

festival style

luxe broodje pulled pork

Benodigdheden voor 2 personen

  • 300 gram festival style bbq pulled pork

 

  • 2 italiaanse bollen
     

  • paar eetlepels appelsap
     

  • Voor de frisse dressing

  • 2 eetlepels creme fraiche

  • 1 eetlepel mayonaise

  • 1 eetlepel heel fijn gehakte augurk

  • 1 theelepel sap van de augurk

 

  • voor de coleslaw

  • kleine halve spitskool fijn gesneden 

  • kleine halve wortel julienne gesneden

  • handje fijn gesneden rodekool

  • honing mosterd dressing (remia)
     

  • black jack bbq saus 6 eetlepels (remia)

de how to:

  1. meng ​​de ingredienten van zowel de dressing, als die van de coleslaw en zet deze klaar.
     

  2. Warm de pulled pork op in een koekenpan met een beetje appelsap en snijd alvast de italiaanse bollen doormidden
     

  3. besmeer de bodem van de bollen met de frisse dressing en leg daarop losjes de helft van de pulled pork
     

  4. verdeel de gewenste hoeveelheid saus over de pork en maak deze af met de coleslaw

foodvans.nl