Foodvans wordt geboekt voor zowel bedrijfscateringen, zomer en winter BBQ's, evenementen, festivals en allerlei feesten.

 

Wij maken uw plaatje compleet; van concept tot en met de uitvoering, bemiddeling, aankleding, sfeer, muziek

en de ultieme smaak van (h)eerlijk eten en drinken.

 

 

Sjoerd Dijkman en Dirk Steringa. 

 

Je kunt ze beschouwen als vrienden of als broers. Het maakt eigenlijk niet uit hoe, maar je komt ze vaak samen tegen. Bijna altijd bezig met bedenken van nieuwe Food-concepten, bouwend aan verbeteringen van de bestaande constructie en de rest van de bedrijvigheden of gezellig met een biertje in de hand.

 

The Blue Lagoon is de start geweest voor deze twee heren. De Eifelland 310 uit ’71 is de basis geweest voor twee  zeer avontuurrijke horeca en festivalseizoenen. De heerlijke verse stroopwafels met stroop/chocolade vulling en de culinaire hartige stroopwafels zijn nog steeds bekend bij het publiek en daar worden de heren nog vaak aan herinnerd. Een tijd van veel avonturen, mooie festivals, de korte maar vaak gezellige nachten, veel ups maar ook downs gekend. De mannen hebben ruim 2 seizoenen veel geleerd en nieuwe ervaringen opgedaan. Eind 2016 hebben ze besloten om The Blue Lagoon een nieuwe eigenaar te geven en verder te gaan met een nieuw concept.

 

Na een lange reis door zuidoost Azië zijn de heren begin 2017 de loods weer ingedoken en is er een nieuw mannelijk concept ontwikkeld. Echte verse friet en rokende bbq’s gestookt op houtskool: Friet & BBQ. Een concept waarin wederom verse producten centraal staan. Niet alleen de producten zijn zeer smaakvol en van zeer goede kwaliteit, ook weten de mannen het weer te flikken door er een zeer verzorgd geheel van te maken. Het praatje-plaatje-daadje klopt ook nu weer.

 

Ondertussen staat er al weer een nieuw project op het programma.Wood fired Pizza! Coming soon!