catering

authentieke

Bij Foodvans is barbecueën een ware beleving. Onze grote zelf-ontwikkelde en gebouwde BBQ-Smokers zijn een exclusieve en indrukwekkende verschijning en laten een blijvende indruk achter op uw event. Onze vriendelijke en deskundige Grillmasters zorgen voor een onvergetelijke ervaring en bereiden op eigen authentieke wijze

vlees-, vis- en groente gerechten.

 

Sinds 2015 hebben we een concept ontwikkeld dat uitgegroeid is tot BBQ catering van hoog niveau. We bieden een scala aan prachtige gerechten, bereid op één van onze grote Smokers. Catering met avontuur! We hebben van onze passie voor

vlees en vuur, ons werk gemaakt.

 

Tijdens het event of walking diner kunt u genieten van fraaie setups van prachtig opgemaakte buffetten tot grote stoere houten planken waarop we met trots onze BBQ specialiteiten presenteren.

 

Foodvans verzorgt catering op maat. Van intieme bruiloften tot zakelijke events, van festival tot evenementen catering.

authentieke

barbecue

Bij Foodvans is barbecueën een ware beleving. Onze grote zelf-ontwikkelde en gebouwde 

BBQ-Smokers zijn een exclusieve en indrukwekkende verschijning en laten een blijvende indruk achter op uw event. 

Onze vriendelijke en deskundige Grillmasters zorgen voor een onvergetelijke ervaring en bereiden op eigen authentieke wijze

vlees-, vis- en groente gerechten.

 

Sinds 2015 hebben we een concept ontwikkeld dat uitgegroeid is tot BBQ catering van hoog niveau. We bieden een scala aan prachtige gerechten, bereid op één van onze grote Smokers. Catering met avontuur! We hebben van onze passie voor vlees en vuur,

ons werk gemaakt.

 

Tijdens het event of walking diner kunt u genieten van fraaie setups van prachtig opgemaakte buffetten tot grote stoere houten planken waarop we met trots onze BBQ specialiteiten presenteren.

 

Foodvans verzorgt catering op maat. Van intieme bruiloften tot zakelijke events, van festival tot evenementen catering.

eerlijk

De ingrediënten welke wij voor onze recepten gebruiken zijn zo streekgebonden en biologisch mogelijk, en altijd vers en zorgvuldig geselecteerd. Ons vlees draagt het Fryslân Culinair label: Gegarandeerd vertrouwde eerlijke “Fryske” kwaliteit!

Wij streven naar perfectie en hebben door de jaren heen fantastische kruidenmelanges, marinades en sauzen ontwikkeld, die we selectief per gerecht toepassen om de kwaliteit en smaak te bewaken. 

oldskool

friet

hier hebben we het over echte piepers!

wij snijden van verse aardappelen de friet op dikte van 11mm x 11mm.

we bakken deze friet in onze eigen gebouwde friteuse ovens met een capaciteit van 90 liter frituurolie op een zelf ontwikkelde trailer

op diverse evenementen.

de afzet capaciteit bedraagt afhankelijk van de porties tussen de 400 en 1000 per uur

echt

Wij koken op authentieke wijze op open vuur en gebruiken uitsluitend 100% hout en houtskool in onze bbq's. De disposables die we gebruiken zijn van suikerriet, karton en hout en daardoor milieuneutraal. 

Onder het mom van authentiek, zijn wij fan van grote, nog niet versneden stukken vlees en vis. En wij selecteren daarbij dát hout dat zorgt voor die enige echte smaak van vuur en rook.

wood fired

pizza

spectaculaire hout gestookte

steenovens met vuur! knapperige bodems, de fijnste eigengemaakte pizzasaus en de lekkerste varianten.

Met deze setup verblijden we het publiek op diverse evenementen met echte

wood fired pizzas!

wij beschikken over 2 steenovens. afhankelijk van de diameter hebben wij een afzet capaciteit van tussen de 120 en 300

hele pizzas per uur

dieetvoorkeuren

Wij hebben smaakvolle alternatieve gerechten voor gasten met een vegetarische/veganistische of andere dieetvoorkeur.

ambachtelijk

gerookte zalm

volgens velen de beste zalm!

door de perfecte balans tussen het pekelen en het roken, garanderen wij een overheerlijk product en selecteren wij zorgvuldig hout wat zorgt voor die unieke rooksmaak!

lekker voor bij de borrel of door een gerecht.

 

een ware delicatesse!

wat kunnen wij extra bieden

 wij kunnen nog een stapje verder gaan om uw feest compleet te maken. Deze extra's stemmen we graag zorgvuldig af op uw smaak en uw wens.

 

Bij extra's kunt u denken aan; welkomsthapjes, snacks, tapas, desserts maar ook drankjes behoren tot de mogelijkheden om het feest nog eens extra te onderstrepen.

 

Foodvans denkt graag met u mee. Andere extra's zijn het regelen van muziek of artiesten, tenten, statafels of heaters. Heeft u nog iets anders nodig? Laat het ons dan weten en we maken er werk van!