authentieke

catering
IMG_3859.jpeg

beleving

een ware

authentieke catering

Bij Foodvans is barbecueën een ware beleving.

Onze grote zelf-ontwikkelde BBQ-Smokers en Foodtruck zijn een exclusieve en indrukwekkende verschijning op uw event. 

vriendelijke en deskundige Grillmasters zorgen voor een onvergetelijke ervaring en bereiden op eigen authentieke wijze vlees-, vis- en groente gerechten.

 

Sinds 2015 hebben we een concept ontwikkeld dat uitgegroeid is tot BBQ catering van hoog niveau. We bieden een scala aan prachtige gerechten, bereid op één van onze grote Smokers. Catering met avontuur! We hebben van onze passie voor

vlees en vuur, ons werk gemaakt.

 

Tijdens het event of walking diner kunt u genieten van fraaie setups van prachtig opgemaakte buffetten tot grote stoere houten planken waarop we met trots onze BBQ specialiteiten presenteren.

 

Foodvans verzorgt catering op maat. Van intieme bruiloften tot zakelijke events, van festival tot evenementen catering.Sjoerd Dijkman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


eerlijk

IMG_4299.jpeg
IMG_0126.jpeg

smokers

foodtruck &

De ingrediënten welke wij voor onze recepten gebruiken zijn zo streekgebonden en biologisch mogelijk, en altijd vers en zorgvuldig geselecteerd. Ons vlees draagt het Fryslân Culinair label: Gegarandeerd vertrouwde eerlijke “Fryske” kwaliteit!

Wij streven naar perfectie en hebben door de jaren heen fantastische kruidenmelanges, marinades en sauzen ontwikkeld, die we selectief per gerecht toepassen om de kwaliteit en smaak te bewaken.

 

 

 

 


 

echt

Wij koken op authentieke wijze op open vuur en gebruiken uitsluitend 100% hout en houtskool in onze bbq's. De disposables die we gebruiken zijn van suikerriet, karton en hout en daardoor milieuneutraal. 

Onder het mom van authentiek, zijn wij fan van grote, nog niet versneden stukken vlees en vis. En wij selecteren daarbij dát hout dat zorgt voor die enige echte smaak van vuur en rook.

friet

oldskool


dieetvoorkeuren

Wij hebben smaakvolle alternatieve gerechten voor gasten met een vegetarische/veganistische of andere dieetvoorkeur. 

pizza

wood fired

wat kunnen wij
extra bieden

 wij kunnen nog een stapje verder gaan om uw feest compleet te maken. Deze extra's stemmen we graag zorgvuldig af op uw smaak en uw wens.

 

Bij extra's kunt u denken aan; welkomsthapjes, snacks, tapas, desserts maar ook drankjes behoren tot de mogelijkheden om het feest nog eens extra te onderstrepen.

 

Foodvans denkt graag met u mee. Andere extra's zijn het regelen van muziek of artiesten, tenten, statafels of heaters. Heeft u nog iets anders nodig? Laat het ons dan weten en we maken er werk van! 

IMG_0126.jpeg

zalm

warm gerookte


uniek

doordat wij de foodtruck, smokers, trailers en festival-setups

zelf ontwikkelen en realiseren zijn we uniek en een echte eye-catcher op uw event.